HỒNG HẠNH

BAKING BASICS: INGREDIENT EQUIVALENTS

Posted on: Tháng Năm 11, 2009

BAKING POWDER – 1 tsp = 4.9 g

BAKING SODA – 1 tsp = 5 g

BUTTER – 1 stick = 113 grams

HARD CHEESE (e.g. Parmesan cheese) – 1 cup grated = 3.75 oz = 106 g

MEDIUM CHEESE (e.g. Cheddar cheese) – 1 cup shredded = 3 oz = 85 g

SOFT CHEESE (e.g. fresh goat cheese) – 1 cup crumbled = 135 g

CHOCOLATE CHIPS – 1 cup = 5.5 oz = 156 g

COCOA – 1 cup 3.3 oz = 95 g

COCONUT (fresh) – 1 cup = 2.75 oz = 78 g

COCONUT (dried) – 1 cup = 2.4 oz = 68 g

CORN SYRUP – 1 cup = 328 g

CORNSTARCH – 1 Tbsp = .3 oz = 8.5 g

FLOUR

All-purpose – 1 cup = 4.4 oz = 130g

Cake – 1 cup = 3.9 oz = 100 g

Bread – 1 cup = 4.8 oz = 136 g

Whole wheat – 1 cup = 144 g

HONEY – 1 Tbsp = .75 oz = 21 g; 1 cup = 345 g

LEMON –

1 medium, juice = 3 Tbsp = 1.5 oz = 43 g

1 medium, zest = 2 tsp = .10 oz = 3 g

MILK, BUTTERMILK, SOUR CREAM, HALF-and-HALF = 1 cup = 242 g

MOLASSES – 1 cup = 322 g

NUTS – 1 cup chopped = 4 oz = 113 g

ORANGE –

1 medium, juiced = ½ cup = 4 oz = 113 g

1 medium, zest = 1 Tbsp = .25 oz = 6 g

RAISINS – 1 cup = 6 oz = 170 g

SALT (table) – 1 tsp = .25 oz = 7 g

SEEDS (sesame, cumin, fennel, etc) – 1 tsp = .20 oz = 6 g

SPICES (ground) – 1 tsp = .07 oz = 2 g

SUGAR

Brown – 1 cup = 7.75 oz = 220 g

Confectioners’ sugar (sifted) – 1 cup = 4 oz = 113 g

Granulated – 1 cup = 7.1 oz = 201 g

Superfine – 1 cup = 7.5 oz = 213 g

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: