HỒNG HẠNH

Almond Cranberry Butter Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

AUNTY YOCHANA SHOWS YOU HER GOODIES…
Wednesday, December 05, 2007
Almond Cranberry Butter Cake

Ingredients:

3 eggs
135 gm. sugar
65 gm. butter – melted
100 gm. Self-raising flour
100 gm. Ground almonds
100 gm. dried cranberries – soaked in 50 ml. of boiling water – chopped

Method:

(1) Whisk eggs and sugar till sugar has dissolved.
(2) Add in flour and ground almonds mixture alternately with melted butter.
(3) Fold in cranberries.
(4) Pour into 2 loaf tins (7″ x 4″).
(5) Bake in preheated oven at 175C for about 45 mins. or until cooked.
(6) Remove and cool on wire rack for about 5 to 10 mins. before removing from the tin.
(7) Slice and serve.
Nguồn

Thẻ:

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: