HỒNG HẠNH

Brownies

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

300 gm. butter
180 gm. brown sugar
75 gm. cocoa powder
1/4 tsp. salt
2 nos. eggs
70 gm. cake flour
AUNTY YOCHANA SHOWS YOU HER GOODIES…
Friday, April 27, 2007
Pecan Brownies

Ingredients:

300 gm. butter
180 gm. brown sugar
75 gm. cocoa powder
1/4 tsp. salt
2 nos. eggs
70 gm. cake flour

50 gm. Pecans for topping

Method:

(1) Put butter, brown sugar, cocoa powder and salt into a saucepan and cook till melted. Put aside to cool slightly.
(2) Lightly whisk eggs with hand whisk and mix into the butter mixture. Still till smooth.
(3) Fold in flour gently and then pour into an 8″ square in.
(4) Arrange pecans on top and bake at 170C for about 35 to 40 mins. or till cooked.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: