HỒNG HẠNH

Butter Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

125 gm. Butter
125 gm. Margarine
100 gm. Sugar
1 tsp. Vanilla Essence
90 gm. Egg Yolk
1 Tbsp. Evaporated milk
200 gm. Cake flour
5 gm. Baking powder
a pinch of salt
160 gm. Egg White
100 gm. Sugar

Note: For a more buttery taste, use 250 gm. Butter instead of 1/2 butter 1/2 margarine

Method:

(1) Beat butter, margarine, sugar, salt and vanilla essence until light and creamy.
(2) Add in the egg yolk one at a time and beat until creamy. Add in evaporated milk.
(3) Fold in seived cake flour and baking powder.
(4) Whisk egg white and sugar to a soft peak and fold gently into the creamed butter mixture.
(5) Pour into a 20 cm. round tin and bake at 175C for about 45 mins. or until cooked.
Nguồn

Thẻ:

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: