HỒNG HẠNH

Butter Cheese Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

225 gm. Cake flour ) sifted together
1 tsp. Baking powder )
250 gm. Butter
200 gm. sugar
100 ml. fresh milk
100 gm. diced cheddar cheese
5 nos. eggs
1 tsp. vanilla essence

Method:

(1) Cream butter with sugar till creamy and smooth.
(2) Add in eggs one at a time, mix well before the next addition.
(3) Add in diced cheddar cheese and vanilla essence.
(4) Fold in fresh milk and cake flour sifted with baking powder alternately till finished.
(5) Pour into a ring pan and bake at 180C for about 45 mins. or till a stick inserted in comes out clean.
(6) Leave cake in the pan for 5 mins. before removing. Leave on cake rack to cool before slicing.

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: