HỒNG HẠNH

Chocolate Chiffon Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

4 Egg yolks
40 gm. cocoa powder
130 ml. water
130 gm. sugar
1/4 tsp. salt
150 gm. cake flour
1 tsp. Baking powder
85 gm. Cornoil

4 Egg white
90 gm. Sugar
1/8 tsp. Cream of Tartar

Method:

(1) Sieve all dry ingredients together.
(2) Add egg yolks, water and sugar into dry ingredients ans stir till smooth.
(3) Add in cornoil and stir till smooth.
(4) Beat egg white with cream of tartar and slowly pour in the sugar till finish and beat for about 2 mins until stiff.
(5 Fold egg white with egg yolk mixture and pour into a 23 cm or 25 cm. chiffon cake pan.
(6) Bake at 175C for about 1 hour or till skewer comes out clean.
(7) Invert chiffon cake immediately onto a wire rack and let it cool before removing from pan.
(8) Slice and serve.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: