HỒNG HẠNH

Coffee Swiss Roll

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

5 nos. eggs
90 gm. castor sugar
1 Tbsp. instant coffee (Nescafe) mix with 1 Tbsp. hot water
100 gm. Plain flour
60 gm. melted butter or cornoil

120 gm. Butter cream
1 Tbsp. instant coffee powder mix with 1 Tbsp. hot water
80 gm. chopped roasted walnuts

Method:

(1) Whisk eggs and sugar together till light and fluffy.
(2) Add in coffee mixture and gently fold in sifted plain flour, add in melted butter and mix well until combined.
(3) Pour into a rectangular tray of 10″ x 14″ and bake at 200C for about 8 – 10 mins.
(4) Remove from oven and leave on wire rack to cool completly.
(5) Mix butter cream with cofee mixture.
(6) Turn sponge cake onto a piece of greaseproof paper, spread coffee butter cream on top and then sprinkle chopped roasted walnuts on top (leave some walnuts for decoration – optional).
(7) Roll gently from the wide end into a swiss roll using paper as a guide to lift cake.
(8) Put into the refrigerator to let it set before slicing.
Nguồn

Thẻ:

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: