HỒNG HẠNH

Cranberry Muffins

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

120 gm. Butter
180 gm. Sugar
1/8 tsp. salt
2 eggs
200 gm. milk
340 gm. cake flour
1 tbsp. Double-action Baking Powder
100 gm. Dried cranberries.

Method:

(1) Cream butter and sugar till creamy.
(2) Add in eggs , one at a time and mix till well blended.
(3) Sift flour and baking powder together. Add in gradually and alternately with milk. Mix until well blended.
(4) Add in dried cranberries and mix.
(5) Spoon mixture into muffin cups to at least 80% full of batter in order to form a dome shape. Bake at 190C for about 25 mins. or till cooked.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: