HỒNG HẠNH

Cream Cheese Pound Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients

Makes 2

* 1 1/2 cups (3 sticks) unsalted butter, room temperature
* 1 bar (8 ounces) cream cheese, room temperature
* 3 cups sugar
* 6 large eggs
* 1 teaspoon vanilla extract
* 3 cups all-purpose flour
* 2 teaspoons salt
* Nonstick cooking spray

Directions

1. Preheat oven to 350 degrees. With an electric mixer, beat butter and cream cheese until smooth. Add sugar; beat until light and fluffy, about 5 minutes. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Mix in vanilla. With mixer on low, add flour and salt in two additions, beating until just combined.
2. Generously coat two 8 1/2-by-4 1/2-by-2 1/2-inch loaf pans (1 1/2 quarts each) with cooking spray; immediately pour in batter (pan will seem full). Tap pans on work surface to eliminate any large air bubbles.
3. Bake until golden and a toothpick inserted in the centers comes out almost clean, 60 to 75 minutes (if the tops begin to brown too quickly, tent with aluminum foil).
4. Cool 10 minutes in the pan. Turn out the cakes; cool completely, with top sides up, on a wire rack.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: