HỒNG HẠNH

Durian Chiffon Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

Egg Yolk Batter:

6 egg yolks
150 ml. coconut milk
4 Tbsp. Corn oil
1/4 tsp. salt
150 gm. Durian Puree
1/4 tsp. durian essence
50 gm. caster sugar
140 gm. Plain flour

Egg White Foam:

6 egg white
1/4 tsp. Cream of Tartar
100 gm. Caster Sugar

Method:

(1) Mix all the egg yolk batter together. Stir till smooth.
(2) Whisk egg whisk till slightly forthy then gradually spoon in the sugar till finish. Whisk at high speed until forthy adn stiff peak form.
(3) Gently fold beaten egg white into egg yolk batter.
(4) Pour batter into a 22 cm. chiffon cake pan (I used 25 cm.). Bake at 175C for about 45 mins. or until cooked.
(5) Remove cake from oven and invert the pan onto a wire rack and leave it to cool completely.
(6) Remove cake from pan and serve.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: