HỒNG HẠNH

Durian Coconut Tart

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Pastry Ingredients:

200 plain flour
1/2 tsp. salt
1 Tbsp. sugar
120 gm. butter
1 egg (beaten lightly)

Coconut and Durian filling:

150 gm. Butter
160 gm. Sugar
3 eggs
250 gm. Durian flesh
200 gm. freshly grated coconut (only the white part)
1/2 tsp. salt
3 Tbsp. Thick coconut milk or Evaporated Milk

Method:

(1) For Pastry: Mix Flour, salt and sugar in food processor. Add in cold butter and then mix on “Pulse” mode just for awhile then add in beaten eggs and mix again till a dough is formed.
(2) Mix all the filling ingredients together.
(3) Press the dough into tart mould and then bake at 190C for about 15 mins. Remove tart mould from oven.
(4) Spoon in coconut and durian fillings.
(5) Bake at 175C for about 25 – 30 mins. or till it’s golden brown.
(6) Leave onto cooling rack to cool.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: