HỒNG HẠNH

Durian Muffins

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

(A)

160 gm. cake flour – sifted
1 1/2 tsp. baking powder – sifted
1/2 tsp. salt
130 gm. butter
100 gm. sugar

(B)

1 egg (lightly beaten)
50 ml. evaporated milk
50 ml. water
1 tsp. vanilla essence

Filling: Durian meat

Method:

(1) Rub the sifted flour with butter till it resembles breadcrumbs.
(2) Add in castor sugar and stir well.
(3) Pour in all the ingredients (B) and stir till well blended.
(4) Spoon a tablespoon of the mixture into paper cups, top up with a tsp of durian meat and then top up with another Tablespoon of batter. Remember to place the durian meat in the centre of the batter. Repeat till process finish.
(5) Bake at 180C for 20 to 25 mins. or till cooked.

Note: I used a food processor to do the job. Too lazy to rub with fingers.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: