HỒNG HẠNH

Filipino Butter Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

(1 loaf pan – 9″ x 5″)

250 gm. Cake flour
15 gm. Baking Powder
140 gm. Butter
280 gm. sugar
5 gm. salt
35 gm. milk powder
138 gm. Eggs
200 gm. water or milk
1 tsp. Vanilla essence

Method:

(1) Cream butter, sugar, salt and milk powder together until creamy and fluffy. Add in Vanilla Essence.
(2) Add eggs in 3 stages and continue creaming after each addition.
(3) Sift flour and baking powder together.
(4) Add water alternately with the flour and blend till well combined.
(5) Pour batter into loaf pan and abke at 180C for about 50 mins. or till cooked.
Test cake with a skewer and if if it comes out dry, it’s done.
(6) Cool on cooling rack and slice when completely cooled.
Nguồn

Advertisements
Nhãn:

Trả lời

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Đăng xuất /  Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Đăng xuất /  Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Đăng xuất /  Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Đăng xuất /  Thay đổi )

w

Connecting to %s

Thông tin cá nhân

Đỗ Thị Hồng Hạnh
29
Hồ Chí Minh

Lịch

Tháng Năm 2009
H B T N S B C
    Th6 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisements
%d bloggers like this: