HỒNG HẠNH

Lemon Yoghurt Muffins

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients: Yields about 6 muffins

100 gm. cake flour
1 tsp. Baking powder
2 tsp. lemon juice
1/2 tsp. lemon paste (optional)
100 gm. plain yoghurt
50 gm. sugar
50 gm. Butter
1 egg

Method:

(1) Mix butter and sugar together and double-boil over a pot of simmering water. Stir with hand whisk till well blended. Cool slightly.
(2) Sift cake flour with baking powder.
(3) Add yoghurt, lemon juice, lemon paste and egg into butter mixture and still till combined.
(4) Add in sifted flour mixture and fold lightly. Spoon batter into prepared muffin cups or papercups and bake at 180C for about 25 mins.
(5) Cool on cooling rack.
Nguồn

Thẻ: ,

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: