HỒNG HẠNH

Mango Swiss Roll

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients for swiss roll:

4 large eggs or 5 medium size eggs
100 gm. caster sugar
120 gm. cake flour
1 tsp. mango essence
a few drops of yellow colouring
65 gm. cornoil or melted butter

Filling: 100 gm. fresh cream
1 mango – cut into cubes
some mango puree

method:

(1) Whisk eggs and sugar till fluffy.
(2) Fold in flour, melted butter, mango essence and yellow colouring.
(3) Pour into a rectangular tray (10″ x 14″) and bake at 200C for 10 mins.
(4) Leave to cool on a wire rack.
(5) Turn cake over onto a piece of greaseproof paper, spread fresh cream on top and sprinkle mango cubes. Roll the swiss roll with the help of the greaseproof paper.
(6) Chill in the fridge before serving.
(7) Slice the cake, spread some mango puree on top and serve.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: