HỒNG HẠNH

Pandan Coconut Tart

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Sweet Pastry:

250 gm. Plain Flour
1 Tbsp. milk powder
125 gm. Butter – cold
50 gm. sugar
50 gm. beaten egg
1/2 tsp. Vanilla Essence
1/4 tsp. salt

Fillings:

250 gm. Fresh Coconut
1 1/2 to 2 eggs
50 gm. Evaporated milk
1 tbsp. Pandan Juice
1 tsp. Pandan Paste
a drop of green colouring
50 gm. Melted Butter

Red Glaced Cherries – cut into quarters

Method:

(1) Process all the ingredients for the sweet pastry in a food processor. Chill in the fridge for 20 mins. before moulding into the tart mould of your choice.
(2) Mix all the coconut fillings together and fill into the prepared tart mould. Place a cut piece of red cherries on top.
(3) Bake at 180C for about 25 mins. or till tart shells are golden brown.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: