HỒNG HẠNH

Simple Sponge Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

4 eggs
120 gm. sugar

100 gm. cake flour

65 gm. melted buter or cornoil
1 tsp. vanilla essence

Method:

(1) Whisk eggs and sugar till light and fluffy.
(2) Fold in the cake flour, preferably use your palms (open up like a claw) and fold lightly taking care not to deflate the eggs.
(3) Pour in melted butter and vanilla essence and stir lightly.
(4) Pour into a 9″ round cake tin and bake at 175C for about 40 mins or till a skewer comes out clean.

** for chocolate sponge cake, use 80 gm. cake flour + 20 gm. cocoa powder but increase your sugar to 130 gm
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: