HỒNG HẠNH

White Butter Cake

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

225 gm. Butter
1 3/4 cups Sugar
1/2 tsp. salt
3 1/4 cups of cake flour
1 1/2 Tbsp. baking Powder
1 cup Fresh milk
1 tsp. Vanilla Extract
5 Large White Egg

Method:

(1) Sift cake flour with baking powder.
(2) Cream butter , salt and sugar till creamy.
(3) Add milk and flour alternately into butter mixture. Add in vanilla extract.
(4) Whisk egg white and then fold into above mixture.
(5) Pour into a 9″ square tin.
(6) Bake at 180C for about 60 mins. or till cooked.
(7) Cool on wire rack.
Nguồn

Thẻ:

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: