HỒNG HẠNH

Yogurt muffins

Posted on: Tháng Năm 15, 2009

Ingredients:

80 gm. Butter
100 gm. sugar
3 eggs
125 gm. (1/2 cup) Buttermilk or yoghurt
1 1/2 cups Self-raising flour
1 tsp. Vanilla extract

Method:

(1) Cream butter and sugar till light and fluffy.
(2) Add in eggs one at a time , making sure that it’s well mixed before the next addition.
(3) Fold in flour alternately with Buttermilk.
(4) Add in vanilla extract and give a quick stir.
(5) Spoon into 12 cupcake pan lined with cupcake papers.
(6) Bake at 170C fir aviyt 25 mins. or till cooked.
(7) Cool on wire rack before serving.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: