HỒNG HẠNH

Blueberry Muffins

Posted on: Tháng Năm 19, 2009

# 115 g butter
# 250 g white sugar
# 2 eggs
# 250 g all-purpose flour
# 9 g baking powder
# 3 g salt
# 60 ml milk
# 360 g fresh blueberries
# 50 g white sugar
DIRECTIONS

1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease and flour muffin pans or use paper liners.
2. In a large bowl, cream butter and 1 1/4 cup sugar until light and fluffy. Add eggs one at a time and mix in.
3. Mix flour, baking powder and salt. Add flour mixture, alternating with milk. Mash 1/2 cup berries and stir into batter. Fold in remaining berries.
4. Fill muffin cups and sprinkle with the remaining 1/4 cup of sugar. Bake at 375 degrees F (190 degrees C) for 30 minutes. Remove from oven and wait 20 minutes to remove from pans.
Nguồn

Thẻ:

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: