HỒNG HẠNH

Strawberry Muffins

Posted on: Tháng Năm 19, 2009

* 60 ml canola oil
* 120 ml milk
* 1 egg
* 3 g salt
* 9 g baking powder
* 100 g white sugar
* 220 g all-purpose flour
* 155 g chopped strawberries

DIRECTIONS
1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C) oil an 8 cup muffin tin, or use paper liners.
2. In a small bowl, combine oil, milk, and egg. Beat lightly. In a large bowl, mix flour, salt, baking powder and sugar. Toss in chopped strawberries and stir to coat with flour. Pour in milk mixture and stir together.
3. Fill muffin cups. Bake at 375 degrees F (190 degrees C) for 25 minutes, or until the tops bounce back from the touch. Cool 10 minutes and remove from pans.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: