HỒNG HẠNH

Sour Cream Pound Cake

Posted on: Tháng Năm 20, 2009

* 190 g all-purpose flour
* 300 g white sugar
* 115 g butter
* 115 g sour cream
* 3 eggs
* 1 g baking soda
DIRECTIONS

1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease and flour a 8×4 inch loaf pan.
2. In a large bowl, cream butter and sugar until light and fluffy. Add sour cream and eggs.
3. Add flour and pinch of soda, mix well. Pour into a 8×4 inch loaf pan.
4. Bake at 375 degrees F (190 degrees C) for 1 hour, or until a toothpick inserted into center of cake comes out clean.
Nguồn

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: